Vieraskirja

« uudemmat | viestit 21 - 30 | vanhemmat »
viestejä yhteensä: 93
 
Uusi levy on korvaamaton. 14.03.2013 klo: 21:14
Jälleen kerran musiikillisesti ja lyyrisesti puhutteleva julkaisu - kiitokset siitä! Toivottavasti mielenkiintoa riittää tehdä näitä vielä tulevaisuudessa lisää. -Jape
TP: Kiitos kiitos. Uudella kokoonpanolla on aikamoinen halu päästä tekemään lisää, ideoita tyylisuunista ja toteutustavoista on paljonkin.
 
Moroo... 05.03.2013 klo: 20:31
Mahtava viteo, hieno kappale. Odotellessa lisää kuunteluun... T: Rami (Isnäs)
TP: Kiitos. Toivottavasti muuten Isnäsissä soi sahalla taas kesällä.
 
moikka. 01.03.2013 klo: 17:12
potkin maassa makaavaa kappale ja ahmatti levy huippuja.pitääpä kuunnella ennen mestis peliä.harmi ettei sen jälkeen tullut mitään parempaa.vaan vajos bändi unholaan...tuskin kultalevyjä tullut.rahapulassa vein 1 limonadi elohopea levyn divariin muitten cdlevyjen mukana. mut hyvää jatkoa silti vaikkei tuosta mitään kummempaa tuukkaan.luulisin.mut toivotaan et parempaa luvassa. t: jani joensuusta. ahmatti rulettaa aina.
TP VASTAA: Kiitos Jani. Löysit näille sivuille kuitenkin, vaikka olit kadottanut otteesi. Tervetuloa takaisin. Käyhän kuuntelemassa noita nykyisiä tuotoksia, kyllä hyvää tavaraa on luvassa.
 
27.02.2013 klo: 17:20
Eeikä, ylisöpöt sivut! Kovasti odotellaan levyä ja videoita. Mutta missä keikka Tampereen?
TP VASTAA: Eiksookkii! Nysse on videoki tullu näkyviin. Vielä kun tästä sana leviää, niin eiköhän herrat Tampereen ota meidät sinne, mihin halutaankin päästä!
 
Mahtavaa 11.02.2013 klo: 10:11
Onnea ja myötäelämisen iloa uuden tuotoksen johdosta ja jota kovasti jo on odotettukin. Ennenkaikkea kiitos ystävyydestä, joka on korvaamatonta. Tommi
TP VASTAA: Kiitos kiitos! Jaettu ilo on parasta. Nyt onkin sit suurin säätö ohi, seuraavaksi treenejä ja keikoille.
 
01.11.2012 klo: 16:44
Joko te ootte studiossa?
TP VASTAA: Jo vain! 12 biisiä nauhoitettiin syyskuussa Rami Helinin luotsaamana. Meillä on uusi kitaristi Thomas Lilley, jonka kanssa viimeisiä kitaroita ollaan just äänitelty. Päälaulujen äänityksekset tuli valmiiksi keskiviikkona. Levyn tekoa on myös tallennettu dokumentiksi viimeisen puolentoista vuoden ajan. Nettisivutkin uusiks ku ehitään. Ensi vuosi on sit vähä hieno!
 
Uhrijuhla 23.04.2012 klo: 20:58
Et ilmeisesti soitakkaan kyseisessä orkesterissa?
TP VASTAA: Juu, Uhrijuhlaan on tullut toiseksi kitaristiksi tämä Calliston Markus. Uhrijuhlahan on parhaita elokuvia, siis tämä alkuperäinen Wicker Man vuodelta -73. Kuulemma joku mun soittama raita jää levylle.
 
19.03.2012 klo: 11:44
21.4 taitaa olla keikka Turussa? Olemme paikalla jos on.
TP VASTAA: 20.4. on soolokeikka Turun Pikku-Torressa. Bändin kanssa pidetään keikkataukoa, jotta saamme uusia biisejä vihdoin treenattua.
 
18.03.2012 klo: 20:20
Justiinsa. Ihan ei tänne periferiaan kantautunut tieto Dynamon Limukka-iltamista, ajoissa siis. Olisi kai näille sivuille voinut pienen maininnan laittaa.. Itkien verta kysyn samaa kuin pari vuotta sitten TVO-keikan aikoihin: Onko lisää luvassa? Niin tai näin, onneksi on Tero-Petri & Lemmenlaiva Helvetissä, toinen maailman paras juttu.
TP VASTAA: Ou nou, tosiaan tiedotus jäi turhan vähäiseksi. Lähdimme liikkeelle aika lyhyellä varoitusajalla muutenkin. Kyseessä oli synttärikeikka ja Limonadi Elohopean tuotannon digitaalisen julkaisun juhlakeikka. Lisää ei ole luvassa, mutta meitä voi aina yrittää ylipuhua.
 
Suitsutusta 03.11.2011 klo: 11:08
Tässä sen miehen nainen joka alempana kertoi itsensä ohella naisensa pitävän sinua, Tero-Petri, hienona miehenä. Kuuntelenpa tässä pitkästä aikaa uusinta levyäsi ja ajattelin kiitellä tekijää laatutietoisesta työstä. Rehellisyys ja ankara tyylitaju yhdistyvät musiikissasi ja lyriikoissasi. En löydä falskia kohtaa, olen ikään kuin turvassa niiltä osin. Sieltä käsin on hyvä tutkailla teräviä ja säälimättömiä huomioitasi niistä kipeän traagillis-komediallisista aineksista joista elämä koostuu. Jos on naisilla hankalaa, niin nuorilla miehilläpä se mutkikasta taitaa olla. Kiitos kiitos kiitos. Keskinkertaisuus on niin tavallista, tällainen harvinaista. Täytyy patistaa tuota komeampaa puoliskoa nyt sinne keikalle kans.
TP VASTAA: No mutta. Sanattomaksi vetää, paitsi että huokaisen tyytyväisenä, sillä olen näemmä osunut siihen maaliin, johon pitikin.
 
« uudemmat | viestit 21 - 30 | vanhemmat »
viestejä yhteensä: 93
Lähetä viesti:
Otsikko:

Viesti:

Ari Väntänen kirjoitti Musiikkikirjastojen Levyhylly -sarjaan artikkelin "Olet aina mukana" -levystä. Jutussa ruoditaan huolellisesti levyn jokaisen laulun sanat ja tunnelmat.

Mika Roth arvioi "Olet aina mukana" -albumin musiikin olevan rikasta ja kypsää, vivahteikasta ja syvää, kuten parhain viini konsanaan Desibeli.netin sivuilla.

  Tero-Petri & Korvaamattomat uuden levyn julkkarikeikalla Turun Dynamossa 4.12.
  Infoa tapahtumasta Facebookissa.

  Lisää keikkapäiviä tulossa, ajankohtaisia päivityksiä katsottavissa myös Facebookissa ja Instagramissa. Janne Hietanen
  Dex Viihde Oy
  044 209 3523
  janne.hietanen
  @dexviihde.fi
"Joku vielä rakastaa häntä huolella" oli ensimmäinen maistiainen, joka julkaistiin Korvaamattomat -levyltä vuonna 2013.Itkuässän video vuodelta 2013.