Vieraskirja

« uudemmat | viestit 11 - 20 | vanhemmat »
viestejä yhteensä: 93
 
01.04.2014 klo: 18:12
Lisää videoita!
TP VASTAA: Kuinkas satuitkin pyytämään - tekeillä on yksi ja suunnitteilla toinen. Vaan ehkä tehdään näitä uusia biisejä nyt ekaks.
 
21.02.2014 klo: 10:09
Liekö Korvaamattomilla keikkoja lähitulevaisuudessa Turun ulkopuolella? :)
TP VASTAA: No toki toki, kokoajan treenataan ja hirmuisessa kunnossahan tässä ollaan. Kohta uusia biisejäkin jahka niitä on kypsytetty tynnyrissä. Muutamia keikkatietoja pitäisi saada just julkaistavaksi.
 
Kiitos Tero-Petri ainan mahtavasta musiikista!!! 30.01.2014 klo: 00:40
Kuuntelin kappaleen Itkuässä sattumalta Youtubessa ja jäin Tero-Petrin musiikkiin samantien niin koukkuun, että oli pakko laittaa heti tilaukseen kaikki tähänastiset levyt. Nyt pari viikkoa levyjä fiilisteltyä täytyy sanoa, että musiikki kolahtaa itselleni todella lujaa. Ei voi liikaa hehkuttaa!. -Martti (täält Turun tienoolt)
TP VASTAA: Tervehdys Martti, olet viikonlopun pelastaja! Tämä on taas uskomattoman hieno todiste siitä, että hyvä musiikki ei homehdu ja löytää tiensä ihmisten koteihin ja sydämiin.
 
Tartu mikkiin 26.10.2013 klo: 15:37
Taatun väkevää tulkintaa ja hienoa tanssahtelua tuli taholtasi. Muistanko ihan omiani, vai kävitkö laulamassa Markku Aroa jo Hotelli Soinnussa aikoinaan?
TP VASTAA: Kiitos, saatiin Tuulan kanssa oikein rento yhteinen meno päälle. Kyllä, "Etsin kunnnes löydän sun" oli biisi, jonka esitin Hotelli Soinnussa vuonna 2000. Arto Nyberg haastatteli Markku-fanituksesta.
 
Hei ja anteex! 25.10.2013 klo: 22:31
Vielä lisäys äskeiseen :) Sit olis huippuu, jos olis sellaisia konvehtteja, joissa olis sun kuva ja lukis "Suovis" :) Voisin täyttää sen mugin niillä konvehtteilla ja antaa mun bestiksille joululahjax! *Vink vink*
TP VASTAA: Hämmentävää, mutta hyvin hyvin imartelevaa. Kyllä, toivon ettei konvehdeissa olisi kuitenkaan marsipaania.
 
Tero-Petri funclub! 25.10.2013 klo: 21:49
Fanitan ihan simona Tero-Petriä mun kamujen kaa! Ollaan mietitty et olis huippuu saada sellaiset kahvi/tee-mugit, mitkä olisi valkoiset, mutta niitä koristaisi kultareunuksinen kasvokuva Tero-Petristä. Kuvan yläpuolella voisi lukea TERO-PETRI, ja alapuolella Funclub. Olisko tällaisia tuotteita saatavilla ja onkohan Tero-Petrillä funclubia?
TP VASTAA: Vähän niinkuin laivalla Ville Viking Klubi? Koneet käyntiin ja kupit painatukseen! Vahvaa ranskalaista paahtoa mukeihin tai kuumaa kaakaota!
 
Telakka 25.08.2013 klo: 20:56
Perjantaina oli biisit ja performangit kohdillaan. Uuden levyn materiaali ja viisaudella räimitty Mene Laurin luo ilahduttivat erityisesti. Ootte huippuja, kiitos. Ei alkava arkikaan niin ahdista kokemusta muistellessa.
TP VASTAA: Kauan odotettu Telakan keikka oli odotuksen arvoinen. Nyt onkin tyhjä, olo kun keikkoja ei just nyt ole vielä selvillä. Mutta kyllä niitä tulee. Bändi on ihan huippukunnossa, pelottaa mitä saadaan seuraavaksi äänitettyä.
 
Uusi levy, jee! 14.08.2013 klo: 22:07
Kas, vasta nyt huomasin että uusi levy on tullut! Koekuuntelin jo spotifyssa ja hyvältä kuulosti - huomenna kauppaan. Mainiota :)
TP VASTAA: Tämä on hyvä tapa. Itsellä on sellainen periaate, että jos huomaan kuuntelevani levyä kolmatta kertaa Spotifystä, on korkea aika ostaa levy. Laadulla on tekijänsä.
 
29.06.2013 klo: 14:33
Oon tulos kattoo teit acoustikille. Vetäkää hyvin. T:Vinski Moilanen
TP VASTAA: Kiitos Vinski, parhaamme tehtiin, riittikö? Harmi, ettette päässeet crowd surfaamaan. Ensi keikalla meinkinki on sitten tämmöistä: http://www.youtube.com/watch?v=-8Sy_mSZ_hU
 
21.03.2013 klo: 13:27
Joo, on kyllä pökerryttävän hieno levy tämäkin. Vielä ei uskalla parhaimmaksi julistaa, mutta ainakin bändi soi ja solisti laulaa uljaammin kuin koskaan.
TP: No mutta kiitos, tämä olikin tarkoitus, just tämmöinen avarampi sointi. Laulujen äänitykseen käytettiin ennätysmäärä aikaa.
 
« uudemmat | viestit 11 - 20 | vanhemmat »
viestejä yhteensä: 93
Lähetä viesti:
Otsikko:

Viesti:

Rumban Jarkko Fräntilä onnittelee Tero-Petriä ja kertoo miten juhlahenkilö viettää 50v synttäreitään Turun Logomon Teatrossa.

Vesa Siltanen uutisoi Soundissa, kuinka tuore kesäinen musiikkivideo saa hymyn huulille.

Jussi Niemen levyarvio "Olet aina mukana" -levystä luettavissa Soundin sivuilta. Niemen mukaan levyn melodiat ovat hienosti istuvissa vaatteissa – Tero-Petri pukee musiikkiinsa pakahduttavan haikeuden ja poikamaisen huolettomuuden.

Ari Väntänen kirjoitti Musiikkikirjastojen Levyhylly -sarjaan artikkelin "Olet aina mukana" -levystä. Jutussa ruoditaan huolellisesti levyn jokaisen laulun sanat ja tunnelmat.

Mika Roth arvioi "Olet aina mukana" -albumin musiikin olevan rikasta ja kypsää, vivahteikasta ja syvää, kuten parhain viini konsanaan Desibeli.netin sivuilla.

  Tero-Petri & Korvaamattomat keikalla:

  Pe 10.6. klo 19.00 Fiskars, Cafe Bar Pesula

  To 18.8. klo 22.00 Helsinki, Helatorstai-klubi, Villi Wäinö

  Lisää keikkapäiviä tulossa, ajankohtaisia päivityksiä katsottavissa myös Facebookissa ja Instagramissa. Janne Hietanen
  Dex Viihde Oy
  044 209 3523
  janne.hietanen
  @dexviihde.fi
"Joku vielä rakastaa häntä huolella" oli ensimmäinen maistiainen, joka julkaistiin Korvaamattomat -levyltä vuonna 2013.Itkuässän video vuodelta 2013.