Vieraskirja

« uudemmat | viestit 11 - 20 | vanhemmat »
viestejä yhteensä: 95
 
19.05.2014 klo: 15:56
...kitara sul oli eilen H2Ö:ssä? Hyvä soundi, oliko se 3/4 osaa ja mikä tarkka malli :)
TP VASTAA: Lippakioskilla oli juu viime kesän ostos, uusi ihana Martin 000-15, johon asennettu K&K:n passiivinen mikki, ei tarvitse edes pattereita. Tykkään! Kitaranostotapahtuma oli myös mieleenjäävä.
 
Onko Telakan keikka 10.04.2014 klo: 17:49
soolo- vai bändikeikka?
TP VASTAA: Oho, sehän oli ihan virallisesti siellä Telakan sivuilla! Juu , soolokeikka on, vierailijoita on toki tulossa, onhan kyseessä Palsafest.
 
01.04.2014 klo: 18:12
Lisää videoita!
TP VASTAA: Kuinkas satuitkin pyytämään - tekeillä on yksi ja suunnitteilla toinen. Vaan ehkä tehdään näitä uusia biisejä nyt ekaks.
 
21.02.2014 klo: 10:09
Liekö Korvaamattomilla keikkoja lähitulevaisuudessa Turun ulkopuolella? :)
TP VASTAA: No toki toki, kokoajan treenataan ja hirmuisessa kunnossahan tässä ollaan. Kohta uusia biisejäkin jahka niitä on kypsytetty tynnyrissä. Muutamia keikkatietoja pitäisi saada just julkaistavaksi.
 
Kiitos Tero-Petri ainan mahtavasta musiikista!!! 30.01.2014 klo: 00:40
Kuuntelin kappaleen Itkuässä sattumalta Youtubessa ja jäin Tero-Petrin musiikkiin samantien niin koukkuun, että oli pakko laittaa heti tilaukseen kaikki tähänastiset levyt. Nyt pari viikkoa levyjä fiilisteltyä täytyy sanoa, että musiikki kolahtaa itselleni todella lujaa. Ei voi liikaa hehkuttaa!. -Martti (täält Turun tienoolt)
TP VASTAA: Tervehdys Martti, olet viikonlopun pelastaja! Tämä on taas uskomattoman hieno todiste siitä, että hyvä musiikki ei homehdu ja löytää tiensä ihmisten koteihin ja sydämiin.
 
Tartu mikkiin 26.10.2013 klo: 15:37
Taatun väkevää tulkintaa ja hienoa tanssahtelua tuli taholtasi. Muistanko ihan omiani, vai kävitkö laulamassa Markku Aroa jo Hotelli Soinnussa aikoinaan?
TP VASTAA: Kiitos, saatiin Tuulan kanssa oikein rento yhteinen meno päälle. Kyllä, "Etsin kunnnes löydän sun" oli biisi, jonka esitin Hotelli Soinnussa vuonna 2000. Arto Nyberg haastatteli Markku-fanituksesta.
 
Hei ja anteex! 25.10.2013 klo: 22:31
Vielä lisäys äskeiseen :) Sit olis huippuu, jos olis sellaisia konvehtteja, joissa olis sun kuva ja lukis "Suovis" :) Voisin täyttää sen mugin niillä konvehtteilla ja antaa mun bestiksille joululahjax! *Vink vink*
TP VASTAA: Hämmentävää, mutta hyvin hyvin imartelevaa. Kyllä, toivon ettei konvehdeissa olisi kuitenkaan marsipaania.
 
Tero-Petri funclub! 25.10.2013 klo: 21:49
Fanitan ihan simona Tero-Petriä mun kamujen kaa! Ollaan mietitty et olis huippuu saada sellaiset kahvi/tee-mugit, mitkä olisi valkoiset, mutta niitä koristaisi kultareunuksinen kasvokuva Tero-Petristä. Kuvan yläpuolella voisi lukea TERO-PETRI, ja alapuolella Funclub. Olisko tällaisia tuotteita saatavilla ja onkohan Tero-Petrillä funclubia?
TP VASTAA: Vähän niinkuin laivalla Ville Viking Klubi? Koneet käyntiin ja kupit painatukseen! Vahvaa ranskalaista paahtoa mukeihin tai kuumaa kaakaota!
 
Telakka 25.08.2013 klo: 20:56
Perjantaina oli biisit ja performangit kohdillaan. Uuden levyn materiaali ja viisaudella räimitty Mene Laurin luo ilahduttivat erityisesti. Ootte huippuja, kiitos. Ei alkava arkikaan niin ahdista kokemusta muistellessa.
TP VASTAA: Kauan odotettu Telakan keikka oli odotuksen arvoinen. Nyt onkin tyhjä, olo kun keikkoja ei just nyt ole vielä selvillä. Mutta kyllä niitä tulee. Bändi on ihan huippukunnossa, pelottaa mitä saadaan seuraavaksi äänitettyä.
 
Uusi levy, jee! 14.08.2013 klo: 22:07
Kas, vasta nyt huomasin että uusi levy on tullut! Koekuuntelin jo spotifyssa ja hyvältä kuulosti - huomenna kauppaan. Mainiota :)
TP VASTAA: Tämä on hyvä tapa. Itsellä on sellainen periaate, että jos huomaan kuuntelevani levyä kolmatta kertaa Spotifystä, on korkea aika ostaa levy. Laadulla on tekijänsä.
 
« uudemmat | viestit 11 - 20 | vanhemmat »
viestejä yhteensä: 95
Lähetä viesti:
Otsikko:

Viesti:

    Tunti Tero-Petrin seurassa

  • Suora live-stream Turun Kuka Baarista 2.5.2020 lähetettiin klo 19

    Tallenne katsottavissa YouTubessa"Joku vielä rakastaa häntä huolella" oli ensimmäinen maistiainen, joka julkaistiin Korvaamattomat -levyltä vuonna 2013.

Itkuässän video vuodelta 2013.