Videot

Tuoreet musiikkivideot

Petri Erkkilän ohjaamalla ja leikkaamalla Läpikuultava-kappaleen videolla Tero-Petri matkustaa Korvaamattomat–yhtyeensä luokse liikkuvalla sohvalla joella ja maantien päällä. Videon mörkölamppu on lavastaja Pia Kaleniuksen käsialaa. Musiikkivideo kesäisine maisemineen, lauttoineen ja peltoteineen nostaa hymyn huulille ja herättää kaipauksen päästä tuolle reissulle mukaan. Siellä ei ole kiire minnekään.
Petri Erkkilä ohjasi ja leikkasi myös ”Oman maailmansa kansalainen” -biisin hyväntuulisen videon. Kuten Läpikuultava -videossa, tässäkin kuvaajana oli Christoffer Collina, valaisijana Mikko Siipola ja puvustajana Suvi Joutsenlahti. Lavastaja Timo O. Nenonen rakensi mökin, omat soittimet ja runsaan vinoutuneen tarpeiston. Maija Westerholm näytteli, Suvi-Tuuli Kankaanpää kuvasi kehyksissä olevat hahmokuvat ja Jules Suovanen maskeerasi.

Vanhat musiikkivideot

”Omaa aikaa” on Tero-Petri & Korvaamattomat -yhtyeen neljäs video 20.1.2017 julkaistulta ”Parantavat sanat” -levyltä. Sen on käsikirjoittanut, ohjannut ja leikannut tuotantokollektiivi Ann Hexer. Tero-Petri kuvailee videota: ”Tämän laulun sanoitus kertoo vapaudesta, vastuusta ja niiden välillä keinumisesta. Koen, että video myös ottaa kantaa velvollisuuksiin, suuriin odotuksiin ja siihen että raskaan työn raatajallakin on hetkensä jolloin hän saa hengittää kevyesti ja tanssia rauhassa. Videon tekijät ovat löytäneet sanoituksen tarinalle oivan uuden näkökulman”.
”Ensilumi”–videon on ohjannut Petri Erkkilä, joka on käsikirjoittanut seikkailun yhdessä Tero-Petri Suovasen kanssa. Yhtyeen ohella maagisessa pallotarinassa nähdään turkulainen animaatioteatteriryhmä Kuuma ankanpoikanen, joka on usealle festarikävijälle tuttu H2ö- ja Ruisrock-festivaaleilta. Komean roolisuorituksen tekee myös Joona Lindberg katutaiteilijana. Videon kuvasi Eemi Lehto.
Marraskuussa 2016 julkaistiin uuden levyn toinen digisingle ”Jos mulla on kaikkea”. Videon kuvaukset kestivät kolme vuotta. Sitä kuvattiin mm. Kemijärvellä, Mosambikissä, Espanjassa ja New Yorkissa. Videon idea perustuu Kalle Taivaisen naamarikonseptiin. Petri Erkkilä leikkasi videon yhdessä sen ohjaajien Kalle Taivaisen ja Tero-Petri Suovasen kanssa.
Tuotantokollektiivi Ann Hexerin ohjaama ja kuvaama ”Ujot moit” musiikkivideo, jonka Hannu Käki valaisi. Naispääosaa esittää Oona Airola. Pääosassa Hertta-koira.
Tässä Petri Erkkilän ohjaama video uuden levyn ”Itkuässä” -biisistä. Ihmisiä parhaimillaan, inhimillisinä.
Korvaamattomat levyn rakentamisesta valmistui vuonna 2013 myös dokumenttifilmi. Antti Ala-Könni kuvasi prosessia kahden vuoden ajan. Dokumentissa tutustutaan kappaleiden syntymiseen ja kurkkaamaan Tero-Petrin kaksijakoiseen persoonaan. Pinnalta rauhallisesta miehestä paljastuu keikoilla särmikästä hulluutta. 
Tero-Petrin ja Tuula Amberlan duetto ”Vastarannan valoa”. Tomi Palsa kuvasi videon. Tero-Petri leikkasi debyyttiohjauksensa.

Anssi Ikonen ohjasi syksyllä 2010 nämä neljä studiolive-esitystä, jotka tallennettiin Noise Camp -studiolla.