Tero-Petri & Korvaamattomat -yhtyeen ”Olet aina mukana” -levy julkaistiin 22.10.2022

Levyn julkkareita vietettiin streamina Facebook Livessä ja Sammakon kirjakaupalla ja kahvilassa 22.10.2021 Tilaisuudessa kuultiin uuden levyn lauluja akustisesti. Roosa Sarajärvi haastatteli Tero-Petriä liittyen uuden levyn työprosessiin ja sanoituksiin.

Varsinaista julkkarikeikkaa vietettiin Tero-Petri & Korvaamattomat -yhtyeen kanssa Turun Dynamossa 4.12. Keikasta on YouTubessa videoklippejä mm. Ensilumi ja Jätetään järkemme sakkopaikalle -biiseistä.

Jussi Niemen levyarvio ”Olet aina mukana” -levystä luettavissa Soundin sivuilta. Niemen mukaan levyn melodiat ovat hienosti istuvissa vaatteissa – Tero-Petri pukee musiikkiinsa pakahduttavan haikeuden ja poikamaisen huolettomuuden. 

Ari Väntänen kirjoitti Musiikkikirjastojen Levyhylly -sarjaan artikkelin ”Olet aina mukana” -levystä. Jutussa ruoditaan huolellisesti levyn jokaisen laulun sanat ja tunnelmat. Mika Roth arvioi albumin musiikin olevan rikasta ja kypsää, vivahteikasta ja syvää, kuten parhain viini konsanaan Desibeli.netin sivuilla. 

Aamusetin Ilkka Lappi sai kuultavakseen Tero-Petrin tuntemuksia uuden levyn laulujen takana.  Tero-Petri oli myös Njassan lämminhenkisessä haastattelussa Radio Helsingissä.