Vieraskirja

« uudemmat | viestit 31 - 40 | vanhemmat »
viestejä yhteensä: 93
 
Kukan keikka 8.10.11 14.10.2011 klo: 23:01
Kiitoksia kyseisestä keikasta, oli todella nautittava kokemus! Tekniset vempeleet panivat vastaan mutta se ei meininkiä haitannut. Muutamia erikoisia sovituksia, räyhäkkää menoa ja mukavia paikallisia sekä käsipyyhepapruakin oli tarjolla. Todellakin kannatti tulla pitkähkön matkan päästä paikalle.
TP VASTAA: Housut ei sentään tippuneet. Joskus homma lipeää käsistä kunnolla, mutta onneksi jäi hyvä mieli niin teille kuin minullekin. Sitkeys palkitaan!
 
moi 13.10.2011 klo: 15:35
tääl on vinski
Heipsun Vinski, tervetuloa uudestaan!
 
Turkulainen helsingis 10.09.2011 klo: 21:33
Olin Korjaamon keikalla joskus viime vikolla (tai jossain aikavälissä) Paikalla oli mainio mies kitaralla ja koskettimilla. Vesa ei enää soittele mulle. Mutta jos Berit soittelee niin homma on ikäänkuin tasapainossa. Mitä siellä 7 B ratikassa oikeasti tapahtui? Älä lipsu halpoihin aiheisiin...
7B ratikassa soi akustisesti samat laulut kuin illalla Korjaamolla. Tämmöiset palautteet saavat jatkamaan epätoivon kankeina hetkinä, kiitos!
 
Yllättävän hyvää mussiikkia 02.09.2011 klo: 07:30
Kiitoksia kesäisestä Klustermuksen keikasta. Eipä pitkään aikaan mikään laulu-ja soitinyhtye ole saanut yhtä hyvälle tuulelle. Jostain syystä musiikista/esiintymisestä tuli mielleyhtymä, jos helvetissä on Lemmenlaiva te olette siellä soittamassa. Kiitoksia, että tuotatte maailmaa hyvää mussiikkia. -Alfred Kurki
TP VASTAA: Ilahduttava luonnehdinta tuo Lemmenlaiva helvetissä, sydämelliset syleilyt sinulle. Ihan mahtavaa jos pystyimme näin ystävystymään. Ei ollut turha reissu laisinkaan.
 
patonki 31.01.2011 klo: 12:33
Sitä vaan, että ehkä tuosta Vastarannan videosta kannattaisi vinkata täällä kotisivullakin, se on saattanut jäädä joltakulta kiinnostuneelta näkemättä.
TP VASTAA: No nyt on! Videot ovat upotettu muutenkin uudella koodilla ja pitäisi olla käytettävyydeltään nyt mahtavasti. Näkyy kaikilla koneilla?
 
Voi itku 28.01.2011 klo: 10:20
Nyt jää kyllä telakka väliin. Oisko Seinäjoen tai Jyväskylän seudulle tulossa keikkaa lähitulevaisuudessa?
TP VASTAA: Katsotaanpas mitä saamme sovittua kevääksi ja kesäksi. Mielellään tullaan! Just tässä ollaa Telakalle lähdössä. Junnu Vainio ja Erno Paasilinna -henkilökuvat matkassa sekä Agentsit soi matkaradiossa.
 
Turusta on pitkä matka Ouluun 25.01.2011 klo: 09:57
Onkohan oikein ynnätty, että oot viimeksi esiintynyt Oulussa 15 vuotta sitten (L.E. v.1996)? Eli kovasti pohojosessa keikkaa ootellaan ja kurahousuja silitellään.
Apuva. Niin ne vuodet tosiaan vierii. Oltaisko oltu tosiaan talvella 96 Rauhalassa. NuKu-keskuksessakin samoihin aikoihin. Kyllä, pitkä matka on, mutta ihan erittäin paljon odotetaan Oulun matkaa.
 
16.12.2010 klo: 18:35
Kiitos hienosta levystä, on ollut tehosoitossa ilmestymisestään asti. Klubin keikalla jäin kaipaamaan suosikkisuobluesiskelmääni, eli Hyvän mielen haastetta. Josko Telakalla kuultais se?
TP VASTAA: Tehosoitto on paras kiitos levystä. Otamme vihjeestä vaarin ja alamme treenata kyseistä laulua.
 
Moi Tero-Petri! 24.11.2010 klo: 23:43
Olet hieno mies. Naiseni on samaa mieltä. Koskas keikkailet taas Hesassa kun emme vielä viime keikalla tienneet sinusta?
TP VASTAA: Sekä miesten, että naisten imartelu lämmittää pienen kylän poikaa. Seuratkaapa näitä sivuja, Helsingin keikkoja tulee olemaan aivan varmasti keväällä 2011.
 
http://www.levykauppax.fi/artist/tero_petri/elavana/dvd/ 24.10.2010 klo: 12:31
Äxä sanoo dvd:n ilmestyvän 27.10. Kyllä meitä hyvän musiikin ystäviä nyt hemmotellaan!
TP VASTAA: Katos, tuollainen on kansi! Juu, julkaisu on vihdoin totta.
 
« uudemmat | viestit 31 - 40 | vanhemmat »
viestejä yhteensä: 93
Lähetä viesti:
Otsikko:

Viesti:

Rumban Jarkko Fräntilä onnittelee Tero-Petriä ja kertoo miten juhlahenkilö viettää 50v synttäreitään Turun Logomon Teatrossa.

Vesa Siltanen uutisoi Soundissa, kuinka tuore kesäinen musiikkivideo saa hymyn huulille.

Jussi Niemen levyarvio "Olet aina mukana" -levystä luettavissa Soundin sivuilta. Niemen mukaan levyn melodiat ovat hienosti istuvissa vaatteissa – Tero-Petri pukee musiikkiinsa pakahduttavan haikeuden ja poikamaisen huolettomuuden.

Ari Väntänen kirjoitti Musiikkikirjastojen Levyhylly -sarjaan artikkelin "Olet aina mukana" -levystä. Jutussa ruoditaan huolellisesti levyn jokaisen laulun sanat ja tunnelmat.

Mika Roth arvioi "Olet aina mukana" -albumin musiikin olevan rikasta ja kypsää, vivahteikasta ja syvää, kuten parhain viini konsanaan Desibeli.netin sivuilla.

    Tero-Petri & Korvaamattomat keikalla:

    La 3.9. Helsinki, Loose. Illan aikana lavalla myös Loretta Problem ja Juha Lagerström.

    La 1.10. Tampere, Telakka, Lost in Music -festivaali. Lavan jakavat kanssamme illan aikana Miia Junes sekä Of Wild.

    Lisää keikkapäiviä tulossa, ajankohtaisia päivityksiä katsottavissa myös Facebookissa ja Instagramissa. Janne Hietanen
    Dex Viihde Oy
    044 209 3523
    janne.hietanen
    @dexviihde.fi
"Joku vielä rakastaa häntä huolella" oli ensimmäinen maistiainen, joka julkaistiin Korvaamattomat -levyltä vuonna 2013.



Itkuässän video vuodelta 2013.